המבורגר שוקרוט גארני
המבורגר בנוסח גרמני עם קריספי קורנדביף, כרוב כבוש ואיולי שום

רכיבים
הכנת המנה
-
קציצת המבורגר 1 יחידה
-
טבעות בצל סגול 2 יחידות
-
קורנביף 2 פרוסות
-
פרוסות עגבנייה 2 יחידות
-
לחמניית המבורגר 1 יחידות
-
חסת אייסברג קצוצה 20 גרם
-
כרוב כבוש מתובל - לפי מתכון 50 גרם
הכנת כרוב כבוש מתובל - מתכון ל-7 מנות
-
קימל טחון 5 גרם
-
כרוב כבוש מתובל - לפי מתכון
הוראות הכנה
-
הכנת המנה
- צולים את ההמבורגר למידה הרצויה. במקביל צורבים את פרוסות הקורנביף ובנפרד את הכרוב המתובל על פלנצ'ה
- מחממים את הלחמנייה על פלנצ'ה או במסוע
- מורחים את תחתית הלחמנייה בחרדל הלמנ'ס
- מסדרים את החסה, פרוסות העגבנייה וטבעות הבצל הסגול על תחתית הלחמנייה. מניחים את ההמבורגר על הירקות
- מזלפים איולי שום על ההמבורגר ומסדרים מעל את פרוסות הקורנביף והכרוב כבוש
-
הכנת כרוב כבוש מתובל - מתכון ל-7 מנות
- מסננים את הכרוב מנוזלי הכבישה
- מקפיצים את הכרוב במזולה בטעם חמאה
- מתבלים בקימל טחון ומצננים