תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת קציצות ההמבורגר:

  • שעועית שחורה מבושלת וטחונה במטחנת בשר 250.0 גרם
  • עדשים כתומות מבושלות 325.0 גרם
  • עדשים שחורות מבושלות 200.0 גרם
  • שיבולת שועל טחונה 125.0 גרם
  • בצל עייף - על פי מתכון 100.0 גרם
  • פלפל אדום קלוי, קלוף וקצוץ 125.0 גרם
  • פטריות פורטבלו קצוצות ומוקפצות 125.0 גרם
  • סלרי אמריקאי קצוץ 75.0 גרם
  • קמח אורז 100.0 גרם
  • אבקת קקאו 10.0 גרם
  • כמון 3.0 גרם
  • מלח 10.0 גרם
  • פלפל שחור גרוס 2.0 גרם

הכנת מנת ההמבורגר:

  • לחמניית המבורגר 1.0 יחידות
  • קציצת קטניות טבעונית - על פי מתכון 1.0 יחידה
  • פרוסות אבוקדו דקות 4.0 יחידות
  • סלט דודו - על פי מתכון 50.0 גרם
  • חסת אייסברג 20.0 גרם
  • טבעות בצל סגול 2.0 יחידות
  • טחינה מוכנה 45.0 גרם

הכנת סלט דודו:

  • עגבניות קצוצות 0.5 ק"ג
  • שיני שום קצוצות 2.0 יחידות
  • פלפל ירוק חריף נקי מגרעינים וקצוץ 1.0 יחידות
  • כוסברה קצוצה 10.0 גרם
  1. הכנת קציצות ההמבורגר:

    • מערבבים את כל מרכיבי המתכון בקערה עד לקבלת מסה אחידה ויציבה
    • יוצרים קציצות בגודל 170 גרם ברינג תואם
  2. הכנת מנת ההמבורגר:

    • צולים את הקציצה על הפלנצ'ה, מכוסה בפעמון
    • מחממים את הלחמנייה על פלנצ'ה או במסוע
    • מסדרים את החסה וטבעות הבצל הסגול על תחתית הלחמנייה
    • מניחים את הקציצה על הירקות
    • מסדרים מניפת אבוקדו מעל הקציצה, מניחים סלט דודו מעל ומזלפים טחינה
  3. הכנת סלט דודו:

    • מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומגישים