רכיבים
הכנת איולי פלפלת:
-
טימין טרי קצוץ 3.0 גבעולים
-
פלפל שחור גרוס 25.0 גרם
הכנת המנה:
-
לחמניית המבורגר 10.0 יחידות
-
קציצת המבורגר 10.0 יחידה
-
פרוסות עגבנייה 20.0 יחידות
-
בצל סגול 20.0 פרוסות
-
חסת אייסברג קצוצה 200.0 גרם
-
פרוסות מלפפון חמוץ 30.0 יחידות
-
איולי פלפלת - לפי מתכון 450.0 גרם
-
ביצה 10.0 יחידה
הוראות הכנה
-
הכנת איולי פלפלת:
- מערבבים בתנועות קיפול את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד
- מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים
-
הכנת המנה:
- צולים את ההמבורגר למידה הרצויה. במקביל צורבים את חזה האווז עד לפריכות ואת הבצל היבש על הפלנצ'ה עד להזהבה
- מכינים ביצת עין
- מחממים את הלחמניה על הפלנצ'ה או במסוע
- מסדרים את החסה, פרוסות העגבנייה, טבעות הבצל ופרוסות המלפפון חמוץ על תחתית הלחמנייה
- מניחים את קציצת ההמבורגר על הירקות
- מזלפים איולי פלפלת מעל הקציצה
- מניחים את הבצל המטוגן על ההמבורגר ומעל את חזה האווז
- מניחים את ביצת העין מעל חזה האווז ומגישים