קרא עוד
ג'אפצ'ה

רכיבים
הכנת הפטריות:
-
מים חמים 1.0 ליטר
-
פטריות שיטאקי מיובשות 80.0 גרם
הכנת האטריות:
-
אטריות עמילן בטטה 850.0 גרם
הכנת הבשר:
-
בשר בקר רזה 550.0 גרם
-
סוכר 425.0 גרם
-
שמן שומשום 375.0 גרם
-
ראש שום קלוף 3.0 יחידות
-
שומשום קלוי 125.0 גרם
הקפצת האטריות:
-
שמן קנולה 200.0 מ"ל
-
בצל 850.0 גרם
-
בצל ירוק 100.0 גרם
-
גזר 850.0 גרם
-
עלי תרד 850.0 גרם
-
מלח 1.0 כפות
-
פלפל שחור גרוס 0.5 כפות