+

הכנת המנה

  • ביצה 1 יחידה
  • קורנביף 2 פרוסות
  • אספרגוס טרי 3 גבעולים
  • עלי תרד 50 גרם
  • טבעות בצל סגול 2 יחידות
  • לחמניית המבורגר בסגנון בריוש 1 יחידה
  • קציצת המבורגר 1 יחידה
  • איולי פלפלת - לפי מתכון 70 גרם

הכנת האיולי פלפלת - מתכון ל-20 מנות

  1. הכנת המנה

    • צולים את ההמבורגר למידה הרצויה
    • במקביל צולים את עלי התרד ובנפרד את פרוסות הקורנביף
    • חולטים את גבעולי האספרגוס
    • שולקים ביצה עלומה
    • מחממים את הלחמנייה על פלנצ'ה או במסוע
    • מורחים את תחתית הלחמניה באיולי פלפלת ומניחים מעל את עלי התרד ומעליהם את קציצת ההמבורגר
    • מזלפים על הקציצה כמות נוספת של איולי פלפלת ומסדרים מעל את טבעות הבצל הסגול, גבעולי האספרגוס ופרוסות הקורנביף
    • מניחים את הביצה העלומה מעל ומגישים
  2. הכנת האיולי פלפלת - מתכון ל-20 מנות

    • מערבבים בתנועת קיפול את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד
    • מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים
+