בנדיקט בורגר
המבורגר עם ביצה עלומה, אספרגוס צלוי, תרד ואיולי פלפלת

רכיבים
הכנת המנה
-
ביצה 1 יחידה
-
קורנביף 2 פרוסות
-
אספרגוס טרי 3 גבעולים
-
עלי תרד 50 גרם
-
טבעות בצל סגול 2 יחידות
-
לחמניית המבורגר בסגנון בריוש 1 יחידה
-
קציצת המבורגר 1 יחידה
-
איולי פלפלת - לפי מתכון 70 גרם
הכנת האיולי פלפלת - מתכון ל-20 מנות
-
פלפל שחור גרוס 50 גרם
-
טימין טרי קצוץ 5 גבעולים
הוראות הכנה
-
הכנת המנה
- צולים את ההמבורגר למידה הרצויה
- במקביל צולים את עלי התרד ובנפרד את פרוסות הקורנביף
- חולטים את גבעולי האספרגוס
- שולקים ביצה עלומה
- מחממים את הלחמנייה על פלנצ'ה או במסוע
- מורחים את תחתית הלחמניה באיולי פלפלת ומניחים מעל את עלי התרד ומעליהם את קציצת ההמבורגר
- מזלפים על הקציצה כמות נוספת של איולי פלפלת ומסדרים מעל את טבעות הבצל הסגול, גבעולי האספרגוס ופרוסות הקורנביף
- מניחים את הביצה העלומה מעל ומגישים
-
הכנת האיולי פלפלת - מתכון ל-20 מנות
- מערבבים בתנועת קיפול את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד
- מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים