בוריטו עם קבב עוף
הוסיפו טוויסט אסייתי לבוריטו המקסיקני בהחלפה של הבקר המסורתי בקבב עוף.
הוסיפו טוויסט אסייתי לבוריטו המקסיקני בהחלפה של הבקר המסורתי בקבב עוף.

רכיבים
הכנת ממרח כמון-שום:
-
כמון 5.0 גרם
-
זרעי כמון 10.0 גרם
-
שום 20.0 גרם
-
סוכר 5.0 גרם
-
פטרוזיליה 5.0 גרם
הכנת קבב עוף:
-
עוף טחון 1.0 ק"ג
-
כוסברה טחונה 5.0 גרם
-
פטרוזיליה 10.0 גרם
-
שמן תירס 10.0 מ"ל
-
שבבי צ'ילי 10.0 גרם
-
אבקת צ'ילי 10.0 גרם
הכנת המנה:
-
חסה ערבית 10.0 רצועות
-
טורטיה 22 ס"מ קנור 3.5 ק"ג 10.0 יחידות
הוראות הכנה
-
הכנת ממרח כמון-שום:
- קוצצים את הפטרוזיליה
- מטגנים את השום
- מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה עד לקבלת ממרח אחיד
-
הכנת קבב עוף:
- קוצצים פטרוזיליה
- מוסיפים את כל הרכיבים לקערה ומערבבים היטב. מכניסים לצ'ילר למשך שעתיים
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- יוצרים תערובת הרכיבים קציצות של כ-30 גרם כל אחת. מניחים את הקציצות בתבנית צלייה משומנת
- צולים את הקציצות בתנור למשך כ-15 דקות
-
הכנת המנה:
- חותכים את החסה בצורה גסה
- מורחים את הממרח על גבי הטורטיות
- מניחים חתיכות חסה ושתי קציצות בקצה כל טורטיה
- מגלגלים בצורה הדוקה את הטורטיה
- מחממים את הטורטיה על מחבת יבשה וחמה
- חותכים לשניים ומגישים לצד ממרח כמון-שום