+

הכנת בלילה:

  • חלב או תחליף חלב 250 גרם
  • מרגרינה מחמאה בלו-בנד 200 גרם 100 גרם
  • אגוז מוסקט 5 גרם
  • שום 50 גרם
  • פלפל שחור גרוס 5 גרם
  • קמח 125 גרם
  • ביצים 5 יחידות

הכנת כדורים:

  • דג קוד טרי או קפוא 250 גרם
  • פטרוזיליה 30 גרם
  • שמן עמוק לטיגון
  1. הכנת בלילה:

    • מחממים חלב או תחליף עם מחמאה. כאשר המחמאה מומסת, מוסיפים אגוז מוסקט, שום קצוץ דק, פלפל שחור וקמח
    • מערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק של בצק ומסירים מהאש
    • מעבירים לקערה. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב בכף מעץ
  2. הכנת כדורים:

    • קוצצים את בשר הדג ומוסיפים לקערה
    • מוסיפים פטרוזיליה
    • יוצרים כדורים בעזרת שתי כפות
    • מטגנים את הכדורים הקטנים בטיגון עמוק
    • מגישים חם
    • ניתן להגיש עם רוטב בראבה