בונואלוס דגים

רכיבים
הכנת בלילה:
-
חלב או תחליף חלב 250.0 גרם
-
מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
-
אגוז מוסקט 5.0 גרם
-
שום 50.0 גרם
-
פלפל שחור גרוס 5.0 גרם
-
קמח 125.0 גרם
-
ביצים 5.0 יחידות
הכנת כדורים:
-
דג קוד טרי או קפוא 250.0 גרם
-
פטרוזיליה 30.0 גרם
-
שמן עמוק לטיגון
הוראות הכנה
-
הכנת בלילה:
- מחממים חלב או תחליף עם מחמאה. כאשר המחמאה מומסת, מוסיפים אגוז מוסקט, שום קצוץ דק, פלפל שחור וקמח
- מערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק של בצק ומסירים מהאש
- מעבירים לקערה. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב בכף מעץ
-
הכנת כדורים:
- קוצצים את בשר הדג ומוסיפים לקערה
- מוסיפים פטרוזיליה
- יוצרים כדורים בעזרת שתי כפות
- מטגנים את הכדורים הקטנים בטיגון עמוק
- מגישים חם
- ניתן להגיש עם רוטב בראבה