קרא עוד
אצבעות דאבל שוקולד

רכיבים
הכנת בסיס מאפינס שוקולד:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 יחידה
הכנת גנאש השוקולד:
-
מים 540.0 מ"ל
-
סוכר 500.0 גרם
-
גלוקוזה 500.0 גרם
-
מלח 1.0 גרם
-
מרגרינה מחמאה 500.0 גרם
-
קצפת צמחית 0.9 ליטר
הכנת קרם השוקולד:
-
מים 0.5 ליטר
-
קצפת צמחית 1.0 ליטר
-
אינסטנט פודינג בטעם שוקולד קארט דור שקית 1 ק"ג 200.0 גרם
הרכבת המנה:
-
אבקת קקאו 200.0 גרם