אצבעות דאבל שוקולד
קינוח אישי עשיר בשוקולד

רכיבים
הכנת בסיס מאפינס שוקולד:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 יחידה
הכנת גנאש השוקולד:
-
מים 540.0 מ"ל
-
סוכר 500.0 גרם
-
גלוקוזה 500.0 גרם
-
מלח 1.0 גרם
-
מרגרינה מחמאה 500.0 גרם
-
קצפת צמחית 0.9 ליטר
הכנת קרם השוקולד:
-
מים 0.5 ליטר
-
קצפת צמחית 1.0 ליטר
-
אינסטנט פודינג בטעם שוקולד קארט דור שקית 1 ק"ג 200.0 גרם
הרכבת המנה:
-
אבקת קקאו 200.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת בסיס מאפינס שוקולד:
- יוצקים בלילה בתבנית מאפינס (עם שוליים גבוהים) בגובה 1.5 ס'מ ואופים בהתאם להוראות שעל גבי האריזה
-
הכנת גנאש השוקולד:
- מרתיחים בסיר מים, קצפת פלייבורייט, סוכר, גלוקוזה ומלח ומביאים לרתיחה
- מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד
- ממתינים 2 דקות ומערבבים להמסה
- מוסיפים בהדרגה את יתרת קצפת הפלייבורייט ולאחר מכן את המחמאה הרכה עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה
-
הכנת קרם השוקולד:
- מקציפים בקערת מיקסר את כל מרכיבי קרם השוקולד על לקבלת קרם יציב
-
הרכבת המנה:
- מצפים את המאפינס בשכבה דקה של גנאש שוקולד
- לאחר התייצבות הגנאש, מזלפים קרם שוקולד, מפזרים אבקת קקאו דרך מסננת ומפזרים כריות נוגט לקישוט