תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת בסיס מאפינס שוקולד:

  • אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 יחידה

הכנת גנאש השוקולד:

  • מים 540.0 מ"ל
  • סוכר 500.0 גרם
  • גלוקוזה 500.0 גרם
  • מלח 1.0 גרם
  • מרגרינה מחמאה 500.0 גרם
  • קצפת צמחית 0.9 ליטר

הכנת קרם השוקולד:

  • מים 0.5 ליטר
  • קצפת צמחית 1.0 ליטר
  • אינסטנט פודינג בטעם שוקולד קארט דור שקית 1 ק"ג 200.0 גרם

הרכבת המנה:

  • אבקת קקאו 200.0 גרם
  1. הכנת בסיס מאפינס שוקולד:

    • יוצקים בלילה בתבנית מאפינס (עם שוליים גבוהים) בגובה 1.5 ס'מ ואופים בהתאם להוראות שעל גבי האריזה
  2. הכנת גנאש השוקולד:

    • מרתיחים בסיר מים, קצפת פלייבורייט, סוכר, גלוקוזה ומלח ומביאים לרתיחה
    • מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד
    • ממתינים 2 דקות ומערבבים להמסה
    • מוסיפים בהדרגה את יתרת קצפת הפלייבורייט ולאחר מכן את המחמאה הרכה עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה
  3. הכנת קרם השוקולד:

    • מקציפים בקערת מיקסר את כל מרכיבי קרם השוקולד על לקבלת קרם יציב
  4. הרכבת המנה:

    • מצפים את המאפינס בשכבה דקה של גנאש שוקולד
    • לאחר התייצבות הגנאש, מזלפים קרם שוקולד, מפזרים אבקת קקאו דרך מסננת ומפזרים כריות נוגט לקישוט