תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • בצל 200.0 גרם
  • פלפל אדום 200.0 גרם
  • סוכר 30.0 גרם
  • שמן זית 50.0 גרם
  • בגט 1.0 יחידות
  • טונה או בוניטו משומרים מקופסה 300.0 גרם
  • זיתים שחורים 100.0 גרם
  1. הכנת המנה:

    • מקרמליםרצועות בצל ופלפל עם מעט מלח וסוכר על מחבת עם שמן
    • מורחים את פרוסות הבגטבשכבה נדיבה של מיונז
    • מניחים על פרוסות הלחם מעט מהבצל והפלפל המקורמל
    • מסדרים מעל טונהוזית שחור
    • לסיום בוזקים מעל שמן זית