תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת ירקות:

  • בצל 300.0 גרם
  • חציל 300.0 גרם
  • פלפל אדום 300.0 גרם
  • שמן זית 100.0 גרם
  • מלח
  • פלפל שחור

הרכבת המנה:

  • לחם קלוי 10.0 יחידות
  • טפנד זיתים שחורים הלמנ'ס פחית 1 ק"ג 200.0 גרם
  • אנשובי מומלח ומיובש 20.0 יחידות
  1. הכנת ירקות:

    • במגש של התנור מניחים בצל מקולף, חציל ופלפל אדום. צולים אותם עד שהם הופכים לרכים מאוד
    • לאחר שהירקות מתקררים, מקלפים וחותכים לרצועות
    • מתבלים עם מלח, שמן זית ופלפל שחור
  2. הרכבת המנה:

    • מורחים שכבה נדיבה של טפנד זיתים שחורים על הלחם הקלוי
    • מניחים את הירקות על הלחם
    • מפזרים מעל אנשובי