+

הכנת האסאדו:

  • נתח שפונדרה ללא עצם 1 ק"ג
  • פלפל שאטה גרוס 10 גרם
  • מלח גס 10 גרם
  • שמן זית 50 גרם
  • טימין טרי קצוץ 20 גרם
  • מחטי רוזמרין קצוצות 10 גרם

הכנת מנת ההמבורגר:

הכנת רוטב הצ'ימיצ'ורי:

  • פלפל אדום קצוץ 1 יחידה
  • פלפל צהוב קצוץ 1 יחידות
  • פלפל ירוק חריף קצוץ 1 יחידה
  • בצל סגול קצוץ 1 יחידות
  • שיני שום קצוצות 3 יחידות
  • פטרוזיליה קצוצה 200 גרם
  • כוסברה קצוצה 200 גרם
  • בצל ירוק קצוץ 2 יחידות
  • חומץ בן יין אדום 50 גרם
  • שמן זית 100 גרם
  • מלח 10 גרם
  1. הכנת האסאדו:

    • מערבבים את שמן הזית, הטימין, הרוזמרין, המלח ופלפל השאטה למשרה סמיך
    • משרים את נתח השפונדרה במשרה למשך 12 שעות
    • עוטפים את נתח השפונדרה בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום
    • צולים בתנור בחום של 160 מעלות במשך שעתיים וחצי ומצננים
    • פורסים בעזרת פורסת את נתח האסאדו לפרוסות דקות
  2. הכנת מנת ההמבורגר:

    • צולים את ההמבורגר למידה הרצויה. במקביל צורבים את פרוסות האסאדו ואת מדליוני הבצל הסגול על פלנצ'ה
    • מחממים את הלחמניה על פלנצ'ה או במסוע
    • מסדרים את החסה, פרוסות העגבנייה והמלפפון החמוץ על תחתית הלחמניה. מניחים את ההמבורגר על הירקות
    • מזלפים ספייסי מיו על ההמבורגר
    • מניחים את מדליוני הבצל על הרוטב, עליהם את נתחי האסאדו ומעל את רוטב הצ'ימיצ'ורי
  3. הכנת רוטב הצ'ימיצ'ורי:

    • מערבבים בקערה את כל רכיבי המתכון ומשרים במשך יום שלם לפחות לפני ההגשה
+