רכיבים
הכנת הרוטב:
-
כוסברה קצוצה 1.0 חופן
-
שיני שום כתושות 2.0 יחידות
-
למון גראס 1.0 יחידות
-
חומץ אורז 50.0 גרם
-
ג'ינג'ר 30.0 גרם
-
שמן שומשום 30.0 גרם
-
רוטב סויה מתוק קנור מיכל 6.2 ק"ג 250.0 גרם
הכנת המנה:
-
קוביות בטטה (אפויות או מטוגנות מראש) 1000.0 גרם
-
קוביות פילה סלמון 1500.0 גרם
-
אטריות ביצים מבושלות 2200.0 גרם
-
בצל שאלוט פרוס דק 10.0 יחידות
-
בצל ירוק חתוך לרצועות דקות 10.0 גבעול
-
שן שום פרוסה דק 10.0 יחידות
הוראות הכנה
-
הכנת הרוטב:
- מערבבים רוטב סויה, רוטב נפאלי, רוטב צ'ילי חריף, שמן שומשום וחומץ
- כותשים במכתש או במעבד מזון למון גראס, שום וגוסברה למחית ומערבבים היטב. שומרים בקירור עד לשימוש
-
הכנת המנה:
- מחממים ווק על חום בינוני עם שמן ומטגנים את השום ובצל השאלוט. מוסיפים את קוביות הבטטה ומקפיצים. מוסיפים את הסלמון (רצוי לאחר טיגון מקדים בשמן עמוק למניעת התפרקות)
- מוסיפים לווק את הבצל הירוק והרוטב, מערבבים ומוסיפים את האטריות
- ממשיכים להקפיץ לחיבור מושלם של הרוטב למנה ומגישים
- ניתן להוסיף נוזל לפי הצורך