+

הכנת הרוטב:

  • כוסברה קצוצה 1 חופן
  • שיני שום כתושות 2 יחידות
  • למון גראס 1 יחידות
  • חומץ אורז 50 גרם
  • ג'ינג'ר 30 גרם
  • שמן שומשום 30 גרם
  • רוטב צ'ילי חריף קנור 3.5 ק"ג 100 גרם
  • רוטב סויה מתוק קנור 250 גרם

הכנת המנה:

  • קוביות בטטה (אפויות או מטוגנות מראש) 1000 גרם
  • קוביות פילה סלמון 1500 גרם
  • אטריות ביצים מבושלות 2200 גרם
  • בצל שאלוט פרוס דק 10 יחידות
  • בצל ירוק חתוך לרצועות דקות 10 גבעול
  • שן שום פרוסה דק 10 יחידות
  1. הכנת הרוטב:

    • מערבבים רוטב סויה, רוטב נפאלי, רוטב צ'ילי חריף, שמן שומשום וחומץ
    • כותשים במכתש או במעבד מזון למון גראס, שום וגוסברה למחית ומערבבים היטב. שומרים בקירור עד לשימוש
  2. הכנת המנה:

    • מחממים ווק על חום בינוני עם שמן ומטגנים את השום ובצל השאלוט. מוסיפים את קוביות הבטטה ומקפיצים. מוסיפים את הסלמון (רצוי לאחר טיגון מקדים בשמן עמוק למניעת התפרקות)
    • מוסיפים לווק את הבצל הירוק והרוטב, מערבבים ומוסיפים את האטריות
    • ממשיכים להקפיץ לחיבור מושלם של הרוטב למנה ומגישים
    • ניתן להוסיף נוזל לפי הצורך

+