תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

  • אטריות אודון / נודלס ביצים / ספגטי 2.5 ק"ג
  • נתחוני פרגית 1.5 ק"ג
  • סלרי חתוך עבה 250.0 גרם
  • אפונה קפואה 250.0 גרם
  • בזיליקום טרי 100.0 גרם
  • שום 50.0 גרם
  • בוטנים מטוגנים וגרוסים 250.0 גרם
  • ג'ינג'ר טרי קצוץ 60.0 גרם
  • צ'ילי אדום טרי פרוס 40.0 גרם
  • נבטים עבים 500.0 גרם
  • פלחי לימון 3.0 גרם
  • שמן סויה 200.0 מ"ל

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מתבלים את נתחוני הפרגית במלח פלפל ומעט שמן וצולים צלייה מוקדמת במחבת/ תנור/ ווק או פלנצ'ה, כל מטבח בהתאם ליכולותיו.
    2. מחממים מחבת או ווק עם שמן סויה, מטגנים טיגון מהיר שום, ג'ינג'ר וצ'ילי.
    3. מוסיפים סלרי ואת נתחוני הפרגית הצלויים ומקפיצים.
    4. מוסיפים רוטב קארי עם קוקוס ”קנור“ ומעט מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים בזיליקום ואפונה ,מוסיפים את האטריות המבושלות ומבשלים הכל ביחד 2-3 דקות.
    5. מצלחתים ומגישים מיד.
    6. מקשטים בפלח לימון, חופן נבטים עבים ובוטנים גרוסים.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט