רכיבים
אופן הכנת האוסובוקו:
-
כתף טלה פרוס עם העצם 2.5 ק"ג
-
טימין טרי 30.0 גרם
-
סלרי 100.0 גרם
-
שמן סויה 200.0 גרם
-
ציר בקר במשחה קנור 1 ק"ג 50.0 גרם
-
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 300.0 גרם
-
רוטב שום ודבש קנור מיכל (גלון) 6.2 ק"ג 200.0 גרם
-
בצל 300.0 גרם
-
???
אופן הכנת הירקות הצלויים:
-
עגבניות שרי 500.0 גרם
-
זוקיני 500.0 גרם
-
שומר 500.0 גרם
-
שיני שום קלופות 100.0 גרם
-
שמן זית 40.0 גרם
-
טימין טרי 20.0 גרם