אגווצ'ילה מקסיקני ירוק עם ירקות

רכיבים
הכנת סלסה ורדה:
-
פטרוזיליה 250.0 גרם
-
שום כתוש 30.0 גרם
-
טימין טרי 30.0 גרם
-
שמן זית 150.0 מ"ל
הכנת אגווצ'ילה:
-
מים 300.0 מ"ל
-
מיץ לימון 150.0 מ"ל
-
מלפפון 100.0 גרם
-
בצל סגול פרוס דק 80.0 גרם
-
עגבניות חתוכות לקוביות 200.0 גרם
-
קוביות פילה דג 800.0 גרם
-
כוסברה קצוצה 20.0 גרם
-
פלפל שחור גרוס
הרכבת המנה:
-
טורטיה 22 ס"מ קנור 3.5 ק"ג 10.0 יחידות
הוראות הכנה
-
הכנת סלסה ורדה:
- טוחנים במעבד מזון פטרוזיליה, שום כתוש, טימין ושמן זית
-
הכנת אגווצ'ילה:
- מערבבים סלסה ורדה עם מים ומיץ לימון. מתקנים תיבול לפי הצורך
- חותכים את המלפפונים בצורת חצי סהר
- בקערה נפרדת מערבבים בצל סגול, עגבניות, מלפפונים, פילה דג וכוסברה קצוצה
- טובלים את כל רכיבי הקערה בתערובת של סלסה ורדה, מוסיפים פלפל שחור
- עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך 4 שעות
-
הרכבת המנה:
- מניחים על גבי טורטיות את האגווצ'ילה