תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת סלסה ורדה:

  • פטרוזיליה 250.0 גרם
  • שום כתוש 30.0 גרם
  • טימין טרי 30.0 גרם
  • שמן זית 150.0 מ"ל

הכנת אגווצ'ילה:

  • מים 300.0 מ"ל
  • מיץ לימון 150.0 מ"ל
  • מלפפון 100.0 גרם
  • בצל סגול פרוס דק 80.0 גרם
  • עגבניות חתוכות לקוביות 200.0 גרם
  • קוביות פילה דג 800.0 גרם
  • כוסברה קצוצה 20.0 גרם
  • פלפל שחור גרוס

הרכבת המנה:

  • טורטיה 22 ס"מ קנור 3.5 ק"ג 10.0 יחידות
  1. הכנת סלסה ורדה:

    • טוחנים במעבד מזון פטרוזיליה, שום כתוש, טימין ושמן זית
  2. הכנת אגווצ'ילה:

    • מערבבים סלסה ורדה עם מים ומיץ לימון. מתקנים תיבול לפי הצורך
    • חותכים את המלפפונים בצורת חצי סהר
    • בקערה נפרדת מערבבים בצל סגול, עגבניות, מלפפונים, פילה דג וכוסברה קצוצה
    • טובלים את כל רכיבי הקערה בתערובת של סלסה ורדה, מוסיפים פלפל שחור
    • עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך 4 שעות
  3. הרכבת המנה:

    • מניחים על גבי טורטיות את האגווצ'ילה