תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

03:23

פתיחת חשבונות ברשתות חברתית

מדוע בחירת הפלטפורמה הנכונה – אינסטגרם, פייסבוק, טיקטוק ועוד – היא המפתח לשיווק ברשתות חברתיות למסעדות. בנוסף, המרכיבים החשובים שעליך לשלב בפרופיל כדי לעורר עניין אצל לקוחות פוטנציאליים.

03:20

יצירת תוכן

החל מקבלת השראה מתכני המדיה החברתית של המתחרים, ועד להסברים מדוע מאפיינים מסוימים, כגון סרטונים חיים באינסטגרם, יכולים לעשות שירות טוב למסעדות. מדריך פשוט זה יעזור לך להשתמש כראוי בהודעות.

03:21

עשה ואל תעשה ברשתות החברתיות

כללי מדיה חברתית פשוטים שהמסעדה שלך צריכה לפעול לפיהם. השף הבכיר דויד אל ביטאר מ-UFS ומומחים אחרים ידונו בחשיבות השימוש בסימני האשטאג, יסבירו מדוע כדאי להימנע מעודף פרסום, ועוד.

03:17

העלאת תוכן פרסומי לרשתות חברתיות

למסעדות, שיווק דיגיטלי הוא דרך נהדרת לספר לאנשים על תפריטים, מבצעים והנחות. גלה מדוע תשלום על פוסטים ותמונות איכותיות יכול למשוך יותר סועדים.

03:57

איך להשיג יותר עוקבים ברשתות החברתיות

מספר שפים, כגון ג'ואן גנדראנו מ-UFS, ומומחים למדיה חברתית משתפים טיפים שיעזרו למסעדות להשיג יותר עוקבים. כמה מהטקטיקות הן לפרסם באותה שעה ביום, ותמיד להשיב על תגובות של לקוחות.