האם ידעתם שאנו מבזבזים כ-30% מהמזון שלנו מידי שנה? הגיע הזמן לשינוי!
בקורס זה, השף ומומחה ההתססה, כריסטיאן ווי, יסביר כיצד ניתן להשתמש בשאריות מזון
באופן יצירתי וחדשני ולהפוך אותן למרכיב עיקרי במתכונים שלכם. תפריטים המושפעים מצמצום בזבוז מזון הם לא רק מעוררי השראה, אלא גם טעימים כאשר הם נעשים בדרך הנכונה. התכוננו להרפתקה קולינרית!
צמצום בזבוז מזון במטבח
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
מידע נוסף על צמצום בזבוז מזון וטרנדים קולינריים מובילים מחכים לכם בחוברת תפריטי העתיד
קימצ'י מירקות
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
אורז מטוגן עם קימצ'י
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
איך להכין "קוג'י" (דגן מותסס)
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
איך להכין מיסו
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
רוטב דגים
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
חומץ אלכוהול
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
חומץ על בסיס מיץ
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
רוטב עשיר בטעמים
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.