לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

מבוא
הכירו את ג'יילס אדוארדס ג'יילס אדוארדס, השף הבכיר של La Tete בקייפטאון. מסעדה זו מבוססת על מוצרים טריים מהחווה, תוך שימוש בטכניקות "מהאף ועד לזנב" כדי להפחית את הבזבוז ויצירת מנות מיוחדות וטעימות. הכינו לב שור בשתי דרכים – תוך יצירת מטעמים קולינריים באמצעות חלקים שאינם בשימוש רב.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

האתגרים שבתפיסת "מהאף ועד לזנב"
בכל רעיון קולינרי יש אתגרים. הבינו את האתגרים הנובעים מגישת "מהאף ועד לזנב", החל מהובלה וכלה במיקור ובקיימות.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

לב שור – הכנת המרכיבים
התחילו בהכנת לב השור לצלייה, חיתוך ופתיחה ואז למדו איך אפשר לשמור את השומן העודף למנות נוספות.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

שור לב צלוי – חלק 1
החלק הראשון מראה לכם איך לפרוס ולתבל את לב השור, לפני שמניחים אותו בצד לחלק השני.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

שור לב צלוי – חלק 2
למדו את השלבים הקלים לביצוע לצליית הבשר ולקבלת גימור של סימני חריכה.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

שור לב צלוי – חלק 3, ויניגרט צרפתי
למדו את המתכון והטכניקה ליצירת ויניגרט טעים, טרי וחזק שיתלווה ללב השור.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

שור לב צלוי – חלק 4, סידור הצלחת
למדו איך לסדר את לב השור הצלוי בצלחת, בשילוב עם סלט צלפים טרי, ויניגרט צרפתי ומיצים מהבשר.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

טרטר לב שור – חלק 1
עברו לטרטר הלב, הכינו ופרסו את לב השור לחתיכות קטנות ולמדו את המתכון לתיבול הטרטר שיהיה בשימוש בחלק השני.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

טרטר לב שור – חלק 2
צפו בחלק השני כדי ללמוד איך לסדר את הטרטר בצלחת, עם כמה נגיעות פשוטות.