תפריט
נקודות יו-שף

01:32

מבוא

שף מריץ ב-Longridge Wine Estate מציג תפריט עשיר בתוצרת עונתית מהגינה האורגנית של המסעדה. למדו לבשל שתי מנות בהשראה דרום אפריקנית – תמנון בגריל ועוגת פולנטה ופיסטוק – והתענגו על המרכיבים הגדלים במקום

01:47

הרעיון 

שף מריץ משתף את החזון של המסעדה – הרעיון "מהגינה לשולחן" שמספק בישול אורגני בגישת קיימות.  

04:23

תמנון – חלק 1 – צלייה ובישול

החל מצליית התמנון וכלה בהכנת צ'אטני, שברי קרקר וסלסה – היכנסו לחלק 1.
למדו עצות חשובות לגבי תיבול וצלייה של תמנונים, תוך הכנת תוספות טריות בהשראה עונתית.

02:18

תמנון – חלק 2 – צלחות

 

 חלק 2 עוסק בצילחות של כל המרכיבים, החל מבסיס הצ'אטני ועליו התמנון, הסלסה ושברי הקרקר ועם קישוט של נבטי פול.

03:05

עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 1 – הכנת המרכיבים 

העוגה הפשוטה מלאה מרקמים וטעמים. למדו להכין בסיס ללא חיטה ומוצרי חלב, תוך שימוש במרכיבים כמו גרידת לימון, פיסטוקים, שמן זית ושקדים.  

01:45

עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 2 – מרכיבים

שף מריץ משתף את אחד מהמרכיבים העיקריים של הקינוח – מיץ גויבות.  ערבוב גויבה עם הל, וניל, מקלות קינמון ויין Chandon לבן יוצר סירופ ומחית טעימים במיוחד. שלבו זאת עם יוגורט קוקוס ושברי קוקוס צלויים..

02:11

עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 3 – סידור בצלחת

שלבו את כל המרכיבים יחד לקבלת מנה העשויה מעוגת ספוג בתוספת סירופ, שברי קוקוס וקצף של יוגורט קוקוס.