![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/garden-to-table/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1634216318569.jpg)
מבוא
שף מריץ ב-Longridge Wine Estate מציג תפריט עשיר בתוצרת עונתית מהגינה האורגנית של המסעדה. למדו לבשל שתי מנות בהשראה דרום אפריקנית – תמנון בגריל ועוגת פולנטה ופיסטוק – והתענגו על המרכיבים הגדלים במקום
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/garden-to-table/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1634204040510.jpg)
הרעיון
שף מריץ משתף את החזון של המסעדה – הרעיון "מהגינה לשולחן" שמספק בישול אורגני בגישת קיימות.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/garden-to-table/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1644297096111.jpg)
תמנון – חלק 1 – צלייה ובישול
החל מצליית התמנון וכלה בהכנת צ'אטני, שברי קרקר וסלסה – היכנסו לחלק 1.
למדו עצות חשובות לגבי תיבול וצלייה של תמנונים, תוך הכנת תוספות טריות בהשראה עונתית.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/garden-to-table/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_820358815/columnctrl_parsys_1/video/image.img.jpg/1634204077611.jpg)
תמנון – חלק 2 – צלחות
חלק 2 עוסק בצילחות של כל המרכיבים, החל מבסיס הצ'אטני ועליו התמנון, הסלסה ושברי הקרקר ועם קישוט של נבטי פול.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/garden-to-table/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1634204097060.jpg)
עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 1 – הכנת המרכיבים
העוגה הפשוטה מלאה מרקמים וטעמים. למדו להכין בסיס ללא חיטה ומוצרי חלב, תוך שימוש במרכיבים כמו גרידת לימון, פיסטוקים, שמן זית ושקדים.
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/garden-to-table/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1634204114243.jpg)
עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 2 – מרכיבים
שף מריץ משתף את אחד מהמרכיבים העיקריים של הקינוח – מיץ גויבות. ערבוב גויבה עם הל, וניל, מקלות קינמון ויין Chandon לבן יוצר סירופ ומחית טעימים במיוחד. שלבו זאת עם יוגורט קוקוס ושברי קוקוס צלויים..
![](/chef-inspiration/ufs-academy-digital/garden-to-table/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1664176325045.jpg)
עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 3 – סידור בצלחת
שלבו את כל המרכיבים יחד לקבלת מנה העשויה מעוגת ספוג בתוספת סירופ, שברי קוקוס וקצף של יוגורט קוקוס.