תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

01:59

מבוא, ציוד ומרכיבים (Launceston Place)

הכירו את שף מרפי ב-Launceston Place בלונדון. הכירו את המרכיבים המורכבים של המנה – ג'ל צ'וריסו ומחית לימון עם תמנון בגריל, עור מטוגן של עוף וטוויל קינואה עם מיונז.

 

 

 

02:24

תמנון עם ג'ל צ'וריסו ומחית לימון – חלק 1

החלק הראשון מתחיל בג'ל צ'וריסו, שילוב של ציר צ'וריסו וג'ל אספרסו. למדו איך ליצור את המרקם המושלים וגלו איך מכונת ואקום יכולה להוציא את הבועות ולדחוס את האמולסיה.

 

03:27

תמנון עם ג'ל צ'וריסו ומחית לימון – חלק 2

החלק השני עוסק בהכנת המרכיבים, החל מטיגון התמנון במחבת וטיגון עור העוף וטוויל הקינואה בשמן עמוק. עברו לחימום הצ'וריסו, רוטב דיו תמנון וקוביות לפני התיבול וההוספה של הטוויל עם מיונז עוף, ופיזור עור עוף פריך.

01:57

תמנון עם ג'ל צ'וריסו ומחית לימון – חלק 3

החלק השלישי משלים את הסידור בצלחת על-ידי שילוב התמנון, עור העוף וטוויל הקינואה לפני קישוט הצלחת עם הקוביות, ג'ל הצ'וריסו ומחית הלימון החמצמצה. 

   

02:14

מבוא (Cafe Del Sol)

שף דייקר, השף הבכיר ב-Café Del Sol ביוהנסבורג, מתעמק בתהליך יצירת האמולסיות לפני שהוא משתף שלוש אמולסיות נבחרות – אמולסיה צמחונית, אמולסיה צמחית ורוטב הולנדייז

02:29

ג'ל תפוז 1

באמצעות אגר אגר, מיץ תפוזים, ממרח וניל וסירופ פשוט, שף דייקר מתחיל להכין ג'ל תפוז. למדו איך ליצור את הבסיס לאמולסיית ההדרים ועברו לחלק השני להשלמה.

02:38

ג'ל תפוז 2 

החלק השני מסיים את הכנת הג'ל. כאן יש לערבב ולסנן לפני שמניחים זאת בצד לנוח.

 

00:42

צלחות הג'ל – ג'ל תפוז

שף דייקר משלב בין ג'ל התפוז לבין טארט שוקולד פריך. למדו איך לסדר ולהציג את הקינוח המתוק הזה.

01:10

סלסה ורדה – מרכיבים

 

למדו על שפע המרכיבים הטריים המעורבים בהכנה של אמולסיה צמחית ועשירה בטעם זו.

03:23

סלסה ורדה

צרו סלסה פשוטה זו על-ידי ערבול המרכיבים במערבל וקבלו עצות לגבי החלבון והדגים המתאימים לה באופן מושלם.  

03:50

רוטב הולנדייז

לבסוף, סיימו עם אמולסיית הולנדייז קלאסית – שילוב של חמאה וחלמונים עם שדרוג יפני המבוסס על הדרים. למדו את טכניקות הערבוב החשובות ופרטי הטמפרטורה כדי למנוע מהאמולסיה להקריש