לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

מבוא, ציוד ומרכיבים (Launceston Place)
הכירו את שף מרפי ב-Launceston Place בלונדון. הכירו את המרכיבים המורכבים של המנה – ג'ל צ'וריסו ומחית לימון עם תמנון בגריל, עור מטוגן של עוף וטוויל קינואה עם מיונז.
|
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

תמנון עם ג'ל צ'וריסו ומחית לימון – חלק 1
החלק הראשון מתחיל בג'ל צ'וריסו, שילוב של ציר צ'וריסו וג'ל אספרסו. למדו איך ליצור את המרקם המושלים וגלו איך מכונת ואקום יכולה להוציא את הבועות ולדחוס את האמולסיה.
|
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

תמנון עם ג'ל צ'וריסו ומחית לימון – חלק 2
החלק השני עוסק בהכנת המרכיבים, החל מטיגון התמנון במחבת וטיגון עור העוף וטוויל הקינואה בשמן עמוק. עברו לחימום הצ'וריסו, רוטב דיו תמנון וקוביות לפני התיבול וההוספה של הטוויל עם מיונז עוף, ופיזור עור עוף פריך. |
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

תמנון עם ג'ל צ'וריסו ומחית לימון – חלק 3
החלק השלישי משלים את הסידור בצלחת על-ידי שילוב התמנון, עור העוף וטוויל הקינואה לפני קישוט הצלחת עם הקוביות, ג'ל הצ'וריסו ומחית הלימון החמצמצה. |
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

מבוא (Cafe Del Sol)
שף דייקר, השף הבכיר ב-Café Del Sol ביוהנסבורג, מתעמק בתהליך יצירת האמולסיות לפני שהוא משתף שלוש אמולסיות נבחרות – אמולסיה צמחונית, אמולסיה צמחית ורוטב הולנדייז
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

ג'ל תפוז 1
באמצעות אגר אגר, מיץ תפוזים, ממרח וניל וסירופ פשוט, שף דייקר מתחיל להכין ג'ל תפוז. למדו איך ליצור את הבסיס לאמולסיית ההדרים ועברו לחלק השני להשלמה. |
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

ג'ל תפוז 2
החלק השני מסיים את הכנת הג'ל. כאן יש לערבב ולסנן לפני שמניחים זאת בצד לנוח.
|
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

צלחות הג'ל – ג'ל תפוז
שף דייקר משלב בין ג'ל התפוז לבין טארט שוקולד פריך. למדו איך לסדר ולהציג את הקינוח המתוק הזה. |
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

סלסה ורדה – מרכיבים
למדו על שפע המרכיבים הטריים המעורבים בהכנה של אמולסיה צמחית ועשירה בטעם זו. |
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

סלסה ורדה
צרו סלסה פשוטה זו על-ידי ערבול המרכיבים במערבל וקבלו עצות לגבי החלבון והדגים המתאימים לה באופן מושלם. |
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

רוטב הולנדייז
לבסוף, סיימו עם אמולסיית הולנדייז קלאסית – שילוב של חמאה וחלמונים עם שדרוג יפני המבוסס על הדרים. למדו את טכניקות הערבוב החשובות ופרטי הטמפרטורה כדי למנוע מהאמולסיה להקריש