תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנות:

  • אורז אדום 1.5 ק"ג
  • חציל 1.5 ק"ג
  • גזר חתוך לג'וליאנים 300.0 גרם
  • סלק טרי קלוף 200.0 גרם
  • כרוב סגול 200.0 גרם
  • כרוב לבן פרוס דק 300.0 גרם

אופן הכנת העוף במרינדת רוטב מקסיקני:

אופן סידור המנה:

  • עלי בייבי 500.0 גרם
  • רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 500.0 גרם
  • רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם
  1. הכנות:

    • מבשלים את הקוסקוס והאורז האדום
    • חותכים לקוביות את החצילים ומטגנים מראש
    • חותכים את הגזר, הסלק, הכרוב הלבן והסגול לרצועות דקות (ג'וליינים)
  2. אופן הכנת העוף במרינדת רוטב מקסיקני:

    • משרים קוביות חזה עוף או פרגיות במרינדת רוטב מקסיקני "קנור" למשך שעתיים - שלוש
    • צולים בחום של 180 מעלות למשך 20-15 דקות
  3. אופן סידור המנה:

    • משלבים יחדיו את הקוסקוס החם והאורז האדום לתוספת חמה אחת
    • מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (קוסקוס, אורז אדום, עוף וירקות)
    • להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
    • לקישוט מפזרים את הפטרוזיליה / צנונית פרוסה לטבעות דקות / טבעות צ'ילי חריף
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט