תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת התה:

  • מים חמים 1.5 ליטר
  • מיץ לימון 15.0 כפיות
  • סילאן 10.0 כפיות
  • מי סוכר 10.0 כפיות
  • עלי נענע 10.0 עלים
  • תה שחור ילו לייבל במעטפה ליפטון 100 יחידות 10.0 יחידות

מזיגת התה:

  • לימון 2.5 יחידות
  • תמרים 15.0 יחידות
  • קוביות קרח 50.0 יחידות
  1. הכנת התה:

    • השרו את שקיות התה במים חמים למשך 5 דקות
    • הוסיפו מיץ לימון, סילאן, מי סוכר ועלי נענע. ערבבו היטב והשאירו להתקרר
  2. מזיגת התה:

    • חתכו את הלימונים לפלחים - חצי לימון לכל כוס תה
    • הוסיפו את קוביות הקרח לכוסות אותן תרצו להגיש
    • מזגו את התה שהתקרר לכוסות
    • הוסיפו לימון וחתיכות תמרים
    • הגישו קר