רכיבים
הכנת התה:
-
מים חמים 1.5 ליטר
-
מיץ לימון 15.0 כפיות
-
סילאן 10.0 כפיות
-
מי סוכר 10.0 כפיות
-
עלי נענע 10.0 עלים
מזיגת התה:
-
לימון 2.5 יחידות
-
תמרים 15.0 יחידות
-
קוביות קרח 50.0 יחידות
הוראות הכנה
-
הכנת התה:
- השרו את שקיות התה במים חמים למשך 5 דקות
- הוסיפו מיץ לימון, סילאן, מי סוכר ועלי נענע. ערבבו היטב והשאירו להתקרר
-
מזיגת התה:
- חתכו את הלימונים לפלחים - חצי לימון לכל כוס תה
- הוסיפו את קוביות הקרח לכוסות אותן תרצו להגיש
- מזגו את התה שהתקרר לכוסות
- הוסיפו לימון וחתיכות תמרים
- הגישו קר