רכיבים
הכנת המנה:
-
אנדיב אדום 500.0 גרם
-
אנדיב לבן 500.0 גרם
-
אגוזי מלך קלויים 40.0 גרם
-
גבעולי סלרי 3.0 יחידות
-
צנונית 100.0 גרם
-
?'??? ????
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- חוצים את האנדיב לשניים ומפרידים את העלים
- במקביל חותכים סלרי בצורה אלכסונית לרצועות קטנות ואת הצנונית לפרוסות דקות
- בעזרת קולפן יוצרים גילופי בטטה ומטגנים בשמן עמוק עד קבלת קריספיות
- מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד עם הרוטב
- מניחים צ'יפס בטטה מעל
ניתן להחליף את האנדיב בלבבות חסהבמידה ומגישים בצנצנות יש לערבב את כל מרכיבי הסלט ללא הרוטב והצ'יפס, לזלף רוטב מעל כל צנצנת ולהניח מעל את הצ'יפס