רכיבים
הכנת חזה העוף בטמפורה - מתכון ל 5 מנות:
-
חזה עוף חתוך לרצועות דקות 240.0 גרם
-
בלילת טמפורה דלילה 500.0 גרם
הכנת הקבב האסייאתי - מתכון ל 50 מנות:
-
פרגית טחונה 2.0 ק"ג
-
שום כתוש 40.0 גרם
-
גינג'ר כתוש 50.0 גרם
-
פלפל אדום קצוץ דק 100.0 גרם
-
כוסברה קצוצה 50.0 גרם
-
בצל סגול קצוץ 100.0 גרם
-
שמן שומשום 20.0 גרם
-
רוטב סויה מתוק קנור מיכל 6.2 ק"ג 50.0 גרם
מתכון להכנת בצל סגול כבוש:
-
מלח 20.0 גרם
-
סוכר 20.0 גרם
-
בצל סגול פרוס דק ככל הניתן 1.0 ק"ג
הרכבת לחמניית באו חזה עוף:
-
לחמניית באו בגודל 40 גרם 1.0 יחידה
-
חזה עוף בטמפורה לפי מתכון 50.0 גרם
-
כרוב פרוס לרצועות דקות במנדולינה 10.0 גרם
-
נבטי חמנייה טריים 5.0 גרם
הרכבת לחמניית באו עם שפונדרה:
-
נתחי שפונדרה 50.0 גרם
-
רוטב שזיפים קנור 10.0 גרם
-
בצל סגול כבוש - על פי המתכון 10.0 גרם
הרכבת לחמניית באו עם קבב אסייתי:
-
קבב אסייתי - לפי מתכון 1.0 יחידה
-
תלתלי בצל ירוק 10.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת חזה העוף בטמפורה - מתכון ל 5 מנות:
- מכניסים את רצועות חזה העוף לבלילת הטמפורה
- מוציאים את חזה העוף מהבלילה באמצעות מלקחיים ומטגנים עד להזהבה
- מוציאים מהשמן ומצננים
-
הכנת הקבב האסייאתי - מתכון ל 50 מנות:
- מערבבים בקערה רחבה את הפרגית הטחונה עם שאר המרכיבים ולשים מספר דקות עד לקבלת מסה מעט דביקה ואחידה
- יוצרים קבבים ושומרים בקירור חצי שעה לפחות לפני הצלייה
- צולים את הקבבים על הפלנצ'ה
-
מתכון להכנת בצל סגול כבוש:
- מערבבים את פרוסות הבצל עם המלח והסוכר
- משרים במשך 20 דקות
- מסננים מהנוזלים ומגישים
-
הרכבת לחמניית באו חזה עוף:
- מקפיצים את נתחי העוף עם רוטב פאד תאי
- חוצים את לחמניית הבאו ומחממים על אדים או במיקרוגל
- מורחים ספייסי מיו בתחתית הלחמנייה ומעל מניחים את רצועות הכרוב
- מסדרים את נתחי העוף המוקפצים על הכרוב ומעטרים בנבטי חמניה
-
הרכבת לחמניית באו עם שפונדרה:
- מקפיצים את נתחי השפונדרה על הפלנצ'ה ומתבלים ברוטב שזיפים
- חוצים את לחמניית הבאו ומחממים על אדים או במיקרוגל
- מורחים ספייסי מיו בתחתית הלחמנייה ומעל מניחים את רצועות הכרוב
- מסדרים את נתחי השפונדרה על הכרוב ומעטרים בבצל כבוש
-
הרכבת לחמניית באו עם קבב אסייתי:
- חוצים את לחמניית הבאו ומחממים על אדים או במיקרוגל
- מורחים ספייסי מיו בתחתית הלחמנייה ומעל מניחים את רצועות הכרוב
- מניחים את הקבב על הכרוב ומעטרים בתלתלי בצל ירוק