רכיבים
הכנת השקשוקה
-
כוסברה קצוצה 1.0 חופן
-
פטרוזיליה קצוצה 1.0 חופן
-
נקניקיות מרגז 2.0 יחידות
הכנת רוטב הצימרלה
-
לימון כבוש 500.0 גרם
-
אריסה מרוקאית חריפה 500.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת השקשוקה
- מחממים מעט שמן במחבת ומרתיחים את רוטב הפולפה והפיקנטי
- צולים את נקניקיות המרגז וחותכים כל נקניקיה ל-3 חלקים
- מוסיפים את נקניקיות המרגז אל רוטב השקשוקה
- מוסיפים את הביצים ומבשלים עד למידה הרצויה
- מקשטים עם הפטרוזיליה והכוסברה
-
הכנת רוטב הצימרלה
- טוחנים את מרכיבי המתכון למחית חלקה