+

הכנת סלסה ורדה:

  • שמן זית 130 מ"ל
  • שום כתוש 30 גרם
  • פטרוזיליה 250 גרם
  • טימין 15 גרם

הכנת קרמבל עשבי תיבול:

הכנת צ'יפס קישואים:

  • קישואים 1 ק"ג
  • ביצים 2 יחידות

הכנת פילה סלמון:

  • פילה סלמון טרי ונקי ללא עור 2 ק"ג
  • שמן זית 20 מ"ל
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הכנת המנה:

  1. הכנת סלסה ורדה:

    • טוחנים במעבד פטרוזיליה בתוספת שום כתוש, טימין ושמן זית
  2. הכנת קרמבל עשבי תיבול:

    • מעבדים במעבד מזון פירורי לחם, פטרוזיליה, טימין, מלח, פלפל ומעט שמן זית

  3. הכנת צ'יפס קישואים:

    • חותכים את הקישואים לטבעות בעובי4-3 מ"מ
    • טובלים בביצה טרופה ומצפים בקרמבל פירורי לחם ועשבי תיבול
    • מטגנים בטיגון עמוק3-2 דקות או אופים בתנור חם מאד בשכבה אחת על גבי נייר אפייה
  4. הכנת פילה סלמון:

    • חותכים את פילה הדג למנות של 200 גרם כל אחת
    • בעזרת סכין חדה יוצרים חתכים לאורך ולרוחב הנתח בדומה לחיתוך של מנגו, עד העור אבל ללא חיתוך העור
    • מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומפזרים מעל קרמבל עשבי תיבול
    • אופים בתנור חם של170 מעלות למשך12-10 דקות
  5. הכנת המנה:

    • יוצקים כף סלסה ורדה במרכז צלחת שטוחה ומניחים מעל את נתח הסלמון
    • יוצרים קנל מטפנד הזיתים השחורים ומניחים בצד את טבעות הקישואים
+