רכיבים
הכנת הסופגיה:
-
קמח לבן 1.0 ק"ג
-
סוכר 100.0 גרם
-
מלח 11.0 גרם
-
משפר אפייה 10.0 גרם
-
מים 380.0 מ"ל
-
מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
-
שמרים לחים 60.0 גרם
-
ביצים 100.0 גרם
-
חלמונים 80.0 גרם
-
????? ?????
-
????? ????
הוראות הכנה
-
הכנת הסופגיה:
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים מים ,מחמאה,ביצים,חלמונים,תמצית וניל. מערבבים עד לאיחוד
- מוסיפים קמח, סוכר, משפר אפייה, מלח,שמרים לחים,גרידת לימון. ממשיכים ללוש עד שמתקבלת אחידות במרקם
- מערבבים פנימה שמרים ומוסיפים מחמאה
- מחלקים את הבצק לחלקים של 50 גרם ומכדררים לכדורים ומסדרים על תבנית משומנת ומשאירים להתפחה
- מכניסים למטגנת את הכדורים ומטגנים