תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הסופגיה:

  • קמח לבן 1.0 ק"ג
  • סוכר 100.0 גרם
  • מלח 11.0 גרם
  • משפר אפייה 10.0 גרם
  • מים 380.0 מ"ל
  • מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
  • שמרים לחים 60.0 גרם
  • ביצים 100.0 גרם
  • חלמונים 80.0 גרם
  • גרידת לימון
  • תמצית וניל
  1. הכנת הסופגיה:

    • בקערת מיקסר עם וו לישה שמים מים ,מחמאה,ביצים,חלמונים,תמצית וניל. מערבבים עד לאיחוד
    • מוסיפים קמח, סוכר, משפר אפייה, מלח,שמרים לחים,גרידת לימון. ממשיכים ללוש עד שמתקבלת אחידות במרקם
    • מערבבים פנימה שמרים ומוסיפים מחמאה
    • מחלקים את הבצק לחלקים של 50 גרם ומכדררים לכדורים ומסדרים על תבנית משומנת ומשאירים להתפחה
    • מכניסים למטגנת את הכדורים ומטגנים