+

כריך ויאטנאמי

  • לחמניית ג'בטה 1 יחידות
  • פרוסות רוסטביף 120 גרם
  • פטריות פורטבלו 20 גרם
  • פטריות שמפיניון 20 גרם
  • פטריות שימאג'י 20 גרם
  • בצל סגול פרוס 80 גרם
  • חסת אייסברג 30 גרם
  • בזיליקום טרי 4 עלים
  • אלפלפה 10 גרם
  • פלפל צ'ילי אדום טרי 3 פרוסות
  • בצל סגול כבוש - על פי המתכון 20 גרם
  1. כריך ויאטנאמי

    • צולים את פרוסות הרוסטביף על הפלנצ'ה
    • במקביל, צולים את פרוסות הבצל והפטריות ומתבלים ברוטב פאד תאי
    • מחממים את הג'בטה על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים שכבה נדיבה של מיוז על תחתית הכריך ומניחים מעל את החסה, עלי הבזיליקום, האלפלפה, פרוסות הרוסטביף והפטריות הצלויות
    • מקשטים בקומץ של בצל כבוש ופרוסות פלפל צ'ילי אדום
+