תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה

  • תפוחי אדמה גדולים, 250-300 גרם ליחידה 10.0 יחידות

אופן ההגשה

  • מוצרלה מגורדת 100.0 גרם
  1. אופן ההכנה

    • עוטפים כל תפוח אדמה בנייר אפייה ובנייר אלומיניום מעל
    • אופים בחום של 220 מעלות למשך 50 דקות
    • שומרים במקום חם להגשה
    • מחמים את הרוטב ומשמרים בבן מארי עד להגשה
  2. אופן ההגשה

    • בעזרת סכין חדה יוצרים כיס בחלקו העליון של תפוח האדמה
    • ממלאים במגוון תוספות בהתאם לבחירת הסועד
    • מסיימים את המילוי עם כף רוטב אלפרדו חם ומעט מוצרלה מגורדת מעל
  3. תוספות מומלצות למילוי:

    • פטריות צלויות
    • תירס
    • שעועית חומה מבושלת
    • בצל ירוק
    • שמנת חמוצה
    • גבינה בולגרית
    • מוצרלה מגורדת
    • טונה משומרת
    • סלמון מעושן פרוס
    • סלסה עגבניות פיקנטית
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט