תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנות:

  • פתיתים אפויים עם חיטה מלאה קנור 10 ק"ג 1.5 ק"ג
  • קוביות בטטה צלויות 2.0 ק"ג
  • שעועית ירוקה עדינה מופשרת 1.0 ק"ג
  • בצל חתוך לקוביות 200.0 גרם
  • שעועית אדומה מבושלת 300.0 גרם

אופן הכנת תבשיל הצ'ילי קון קרנה:

אופן סידור המנה:

  • רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם
  • רוטב סלסה עגבניות עשיר קנור פחית 2.6 ק"ג
  1. הכנות:

    • מבשלים את הפתיתים והשעועית השחורה או אדומה
    • חותכים את הבטטה לקוביות בינוניות וצולים בתנור
    • מקפיצים את השעועית הירוקה בשמן זית ושום
    • חותכים את הבצל לקוביות
  2. אופן הכנת תבשיל הצ'ילי קון קרנה:

    • מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה
    • מוסיפים את הבשר הטחון עד שהבשר משנה את צבעו
    • מתבלים עם פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור גרוס
    • מוסיפים את הרטבים ברביקיו, עגבניות פולפהואת הדמי גלאסומערבבים
    • מבשלים את התבשיל עד שהרוטב מצטמצם ומשפרים טעמים
    • מוסיפים את השעועית השחורה או האדומה, מבשלים מספר דקות נוספות ולאחר מכן מוסיפים את הכוסברה
  3. אופן סידור המנה:

    • מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (פתיתים, תבשיל הצ'ילי קון קרנה, שעועית ובטטה)
    • להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
    • לקישוט מפזרים את טבעות הצ'ילי החריף / בצל ירוק / כוסברה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט