תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת העוף:

  • חזה עוף 2.0 ק"ג
  • סומק 1.0 כפות

הרכבת המנה:

  1. הכנת העוף:

    • מורחים את חזה העוף בשמן זית ומתבלים במלח, פלפל ומעט סומק
    • צולים על גריל או פלנצ'ה. ניתן לבצע צריבה (סגירה) לפני הסרוויס ולהשלים צלייה בתנור בעת ההזמנה
  2. הרכבת המנה:

    • מתבלים את עגבניות השרי במלח, פלפל ומעט שמן זית. צולים בתנור חם למשך12-10 דקות ומצננים
    • בקערה גדולה מערבבים עלי תרד, בצל סגול פרוס, עגבניות שרי צלוית ופילה של לימון. ומסדרים בצלחות הגשה עמוקות
    • מעל כל סלט קורעים את חזה העוף לרצועות
    • מתבלים ברוטב לימון ושמן זית בתוספת סומק
    • מפזרים פיסטוק
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט