תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • אצות וואקמה 500.0 גרם
  • ביצה 5.0 יחידה
  • אפונת גינה מופשרת 200.0 גרם
  • גזר חתוך לרצועות דקות 200.0 גרם
  • פטריות שמפיניון קצוצות 200.0 גרם
  • כוסברה קצוצה גס 50.0 גרם
  • בצל ירוק 50.0 גרם
  • נבטים 100.0 גרם
  • כרוב לבן פרוס דק 200.0 גרם
  • מים 2.5 ליטר
  • ג'ינג'ר 50.0 גרם
  • כוסברה 50.0 גרם
  • גזר 0.5 ק"ג
  • בצל 1.0 ק"ג
  1. הכנת המנה:

    • מרתיחים מים בסיר גדול
    • חוצים את הביצים לחצאים
    • מוסיפים את הירקות שברכיבי נוזל המרק, ג'ינג'ר, מרק תיבול ומביאים לרתיחה
    • מוסיפים רוטב להקפצה בסגנון תאילנדי ומעט צ'ילי מתוק, כוסברה,טועמים ומשפרים טעמים.
    • במרכז השולחן מסדרים בקערות את האטריות, העוף וכל הירקות כולל חצאי הביצה
    • בזמן הסרוויס יוצקים את המרק על הכל מול הלקוח ומקשטים מעל עם בצל ירוק, נבטים וכוסברה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט