תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הרוטב

הכנת המנה

  • נתחוני עוף מטוגנים בטמפורה 150.0 גרם
  • פלפל אדום 40.0 גרם
  • פלפל ירוק 40.0 גרם
  • בצל לבן 1.0 יחידה
  1. הכנת הרוטב

    • מערבבים את כל המרכיבים ושומרים במקרר
  2. הכנת המנה

    • מחממים ווק עם מעט שמן
    • חותכים את הירקות לקוביות. מוסיפים את השום, הירקות והעוף ומקפיצים 2 דקות
    • מוסיפים 70 גרם רוטב ומקפיצים דקה נוספת לחיבור הרוטב לירקות
    • מגישים לצד אורז לבן מאודה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט