תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנות:

  • פתיתים אפויים עם חיטה מלאה קנור 10 ק"ג 1.5 ק"ג
  • עגבניות שרי חצויות 1.0 ק"ג
  • בצל סגול פרוס דק 700.0 גרם
  • בצל סגול חתוך לרבעים 2.0 ק"ג

אופן הכנת תבשיל גרגירי החומוס:

  • גרגירי חומוס מבושלים 2.0 ק"ג
  • רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 500.0 גרם

אופן הכנת שווארמה / תבשיל בשר טחון (בתיבול מזרחי):

  • שווארמה 1.5 ק"ג

אופן סידור המנה:

  1. הכנות:

    • מבשלים את הפתיתים
    • חותכים את הבצל הסגול לרבעים וצולים בתנור
    • חוצים את עגבניות השרי ומערבבים עם סהרוני בצל סגול
  2. אופן הכנת תבשיל גרגירי החומוס:

    • מבשלים את החומוס מראש
    • מחממים סיר עם שמן, מוסיפים שום פרוס ומטגנים קלות
    • מוסיפים את החומוס, מתבלים עם רוטב ויניגרט שמן זית, לימון וסומק "הלמנ'ס" ומוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס
  3. אופן הכנת שווארמה / תבשיל בשר טחון (בתיבול מזרחי):

    • מחממים מחבת עם שמן, מטגנים שום ובצל לבן
    • מוסיפים את הבשר הטחון / שווארמה ומבשלים
    • מוסיפים תיבול של בהרט או כמון, פפריקה אדומה וכורכום ומבשלים מספר דקות
    • משפרים טעמים עם מלח ופלפל שחור
  4. אופן סידור המנה:

    • מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (פתיתים, תבשיל גרגירי החומוס, שווארמה וירקות)
    • להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
    • לקישוט מוסיפים את פלח הלימון / פטרוזיליה / טבעות פלפל חריף
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט