תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הרוטב:

הכנת המנה:

  • חבילת אטריות אורז דקות 1.0 יחידה
  • גזר 2.0 יחידות
  • סלק 2.0 יחידות
  • קולרבי 2.0 יחידות
  • מלפפונים 2.0 יחידות
  • עלי כוסברה 1.0 חופן
  • עלי נענע 1.0 חופן
  • בצל ירוק פרוס 2.0 יחידות
  1. הכנת הרוטב:

    • מערבבים את כל המרכיבים. טועמים ומתקנים לפי הצורך ושומרים במקרר עד לשימוש
  2. הכנת המנה:

    • משרים את אטריות האורז במים קרים למשך שעה לפחות ומסננים
    • חותכים את כל הירקות לג'וליאנים בעזרת מנדולינה או קולפן מתאים. חשוב לחתוך רק את החלק החיצוני של המלפפון ללא הגרעינים. את רצועות הסלק יש לחתוך ולשמור בנפרד במים קרים כדי למנוע את צביעת הסלט בסגול, ולסנן לפני הערבוב עם כל הירקות
    • מערבבים בקערה את הירקות עם אטריות האורז, עלי הכוסברה, הנענע והבצל הירוק. מתבלים ברוטב ומגישים מיד
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט