תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת קינואה:

  • קינואה לבנה 300.0 גרם
  • קינואה אדומה 100.0 גרם

הכנת הירקות:

  • תפוחי עץ גרנד סמיט 200.0 גרם
  • סלק 150.0 גרם

הרכבת המנה:

  • עלי ארוגולה 150.0 גרם
  • גבעולי סלרי אמריקאי ללא עלים 100.0 גרם
  • רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 200.0 גרם
  • שקדים פרוסים קלויים 150.0 גרם
  1. הכנת קינואה:

    • מבשלים קינואה לבנה ואדומה (ניתן לבשל יחד באותו סיר) במים בתוספת מלח, פלפל וכף שמן זית
    • מבשלים בישול מלא כ-25 דקות ומצננים
  2. הכנת הירקות:

    • חותכים תפוחים לקוביות קטנות ומשרים במים קרים בתוספת מיץ לימון, למניעת השחרה
    • קולפים וחותכים סלק לג'וליינים בעזרת מנדולינה ומשרים במים קרים כדי למנוע את הפרשת הצבע לכל הסלט
  3. הרכבת המנה:

    • מסננים את התפוחים והסלק מהמים ומערבבים בקערה רחבה עם הקינואה, עלי אורוגולה וסלרי
    • מתבלים בויניגרט צ'ילי הדרים ומקשטים עם שקדים פרוסים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט