תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • בצל סגול פרוס דק מטוגן 500.0 גרם
  • לחמניית ג'בטה 10.0 יחידות
  • כבד עוף טרי 1.6 ק"ג
  • מלפפון חמוץ 10.0 יחידות
  1. הכנת המנה:

    • מטגנים את הבצל הסגול
    • צולים את כבדי העוף על הפלנצ'ה עד למידת הצלייה הרצויה, ומתבלים ברוטב יין אדום, מלח ופלפל שחור גרוס
    • מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים על תחתית הלחמנייה שכבה נדיבה של ממרח איולי שום ומסדרים מעל עלי רוקט, כבדי כבדי העוף ובצל מטוגן
    • מורחים חרדל דיז'ון על החלק העליון של הלחמנייה וסוגרים את הכריך
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט