תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הדג:

  • פילה סלמון מאודה 800.0 גרם

הרכבת המנה:

  • בצל ירוק 100.0 גרם
  • שמיר טרי קצוץ 50.0 גרם
  • עגבניות פרוסות 300.0 גרם
  • לחמניית המבורגר בסגנון בריוש 10.0 יחידות
  • עלי בייבי צעירים 100.0 גרם
  • צ'ילי אדום חתוך לפרוסות דקות 10.0 יחידות
  1. הכנת הדג:

    • מנקים את הדג משאריות שומן ומסירים את העור
    • מסדרים את הפילה בתבנית גסטרונום מחוררת או בסיר אידוי. מתבלים במלח, פלפל ומעט מיץ לימון
    • מאדים בתנור במצב אדים למשך 10 דקות או בסיר אידוי למשך כ-7 דקות
  2. הרכבת המנה:

    • מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים על תחתית הלחמנייה חרדל דיז'ון ומסדרים מעל את הארוגולה, פרוסות העגבנייה, פרוסות הדג וצ'ילי חריף. מעטרים בבצל ירוק ושמיר.
    • מורחים על חלקה העליון של הלחמנייה איולי שום וסוגרים את הכריך
  3. ניתן להגיש בכריך חם או קר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט