תפריט
נקודות יו-שף
+

מתכון להכנת קוביות ההפתעה:

  • שמן 160.0 גרם
  • שקדים פרוסים קלויים 300.0 גרם

הרכבת המנה:

  1. מתכון להכנת קוביות ההפתעה:

    • מערבלים שמן ואבקת נוגט עד לקבלת תערובת חלקה בקערת מיקסר עם וו גיטרה
    • ממיסים את השוקולד המריר ומוסיפים לבלילה עד לקבלת תערובת אחידה, ולבסוף מקפלים את השקדים פנימה
    • יוצקים את התערובת לתבנית עם שוליים ומעבירים למקפיא להתקשות
    • פורסים לריבועים
  2. הרכבת המנה:

    • יוצקים מסה של פונדנט שוקולד בכלי הגשה, מחביאים במרכז קוביית הפתעה ואופים לפי ההוראות
    • לאחר האפייה מומלץ להגיש עם כדור גלידה וסירופ שוקולד
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט