תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הרביולי:

  • סלק טרי קלוף 400.0 גרם
  • אנדיב 4.0 יחידות
  • תפוחי עץ ירוקים 300.0 גרם
  • אגוזי פקאן 200.0 גרם
  • גבינת עיזים 450.0 גרם
  • שמן זית 100.0 גרם
  • תערובת עלים טריים לסלט 500.0 גרם
  1. הכנת הרביולי:

    • פורסים את הסלק בעזרת מדולינה לפרוסות דקות ומשרים במים קרים למשך חצי שעה לפחות. מסננים מהמים וממלחים מעט לקבלת גמישות של פרוסות הסלק
    • קולים את האגוזים וקוצצים, מערבבים עם גבינת העיזים למסה אחידה
    • קולפים את תפוח העץ וחותכים לקוביות קטנות מאד ושומרים עם מעט מיץ לימון למניעת השחרה
    • חותכים את האנדיב לג'וליינים
  2. הרכבת המנה:

    • מסדרים בצלחת שלוש פרוסות סלק
    • מניחים על כל פרוסה כף גבינת עיזים ואגוזי פקאן קצוצים. מכסים בפרוסת סלק נוספת וסוגרים ל "רביולי"
    • מפזרים מעט קוביות תפוח, עלי בייבי, אנדיב ומזלפים רוטב מעל
  3. Step 3

  4. Step 4

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט