תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

הכנת רוטב שזיפים:

הכנת רוטב צ'ילי ולימון:

  1. הכנת המנה:

    • חותכים את הטופו לאצבעות ומבשלים ברוטב מדולל (יחס של אחד על אחד) במים כחמש דקות
    • מכינים חביתה מהביצים, מצננים וחותכים לרצועות
    • חותכים את הירקות ומסדרים בתבנית בעמדת העבודה
    • משרים כל עלה אורזז במים פושרים למשך30-20 שניות ומעבירים למשטח עבודה. מורחים מעט רוטב על כל עלה
    • מסדרים לרוחב רצועת חביתה, נתח טופו, מעט נבטים, בצל ירוק ופלפל אדום. מקפלים את שולי העלה כלפי המרכז ומגלגלים
    • להגשה, מורחים במעט שמן שומשום וצורבים בעדינות בעזרת ברנר
  2. הכנת רוטב שזיפים:

    • מערבבים את כל הרכיבים יחד ומתקנים לפי הטעם
  3. הכנת רוטב צ'ילי ולימון:

    • מערבבים את כל הרכיבים יחד ומתקנים לפי הטעם
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט