תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הרוטב:

  • כוסברה קצוצה 1.0 חופן
  • שיני שום כתושות 2.0 יחידות
  • למון גראס 1.0 יחידות
  • חומץ אורז 50.0 גרם
  • ג'ינג'ר 30.0 גרם
  • שמן שומשום 30.0 גרם
  • רוטב סויה מתוק קנור מיכל 6.2 ק"ג 250.0 גרם

הכנת המנה:

  • קוביות בטטה (אפויות או מטוגנות מראש) 1000.0 גרם
  • קוביות פילה סלמון 1500.0 גרם
  • אטריות ביצים מבושלות 2200.0 גרם
  • בצל שאלוט פרוס דק 10.0 יחידות
  • בצל ירוק חתוך לרצועות דקות 10.0 גבעול
  • שן שום פרוסה דק 10.0 יחידות
  1. הכנת הרוטב:

    • מערבבים רוטב סויה, רוטב נפאלי, רוטב צ'ילי חריף, שמן שומשום וחומץ
    • כותשים במכתש או במעבד מזון למון גראס, שום וגוסברה למחית ומערבבים היטב. שומרים בקירור עד לשימוש
  2. הכנת המנה:

    • מחממים ווק על חום בינוני עם שמן ומטגנים את השום ובצל השאלוט. מוסיפים את קוביות הבטטה ומקפיצים. מוסיפים את הסלמון (רצוי לאחר טיגון מקדים בשמן עמוק למניעת התפרקות)
    • מוסיפים לווק את הבצל הירוק והרוטב, מערבבים ומוסיפים את האטריות
    • ממשיכים להקפיץ לחיבור מושלם של הרוטב למנה ומגישים
    • ניתן להוסיף נוזל לפי הצורך
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט