תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • ויגן בייס - תערובת בסיס להכנת מנות טבעוניות קנור שקית 1 ק"ג 300.0 גרם
  • 700 ?"ל ??? ???? ?? ??? ???? ?? ????? (???? ????? ??? - ???)
  • טחינה גולמית 150.0 גרם
  • 300 ??? ?????? (?????? ?????? ???????? ??)
  • 200 ??? ??? ??? (?????? ??????? ???????? ??)
  • 50 ??? ????? ??? ????
  • אבקת אפייה 10.0 גרם
  • ???, ???? ????, ????? ???? ??????
  1. הכנת המנה:

    • בקערה מחברים את אבקת ה"ויגן בייס" עם הנוזלים, הטחינה הגולמית ושאר הירקות
    • מערבבים את המסה עד לקבלת מרקם אחיד טועמים ומשפרים טעמים. רצוי לקרר את המסה 40 דקות לפני אפייה.
    • מניחים נייר אפייה על גבי גסטרונום 7, מניחים את המסה המוכנה על גבי נייר האפייה ומשטחים את המסה לפני האפייה
    • מחממים תנור ל - 180 מעלות ומכניסים את הפשטידה למאפיה ל 30 דקות.
  2. טיפים נוספים:

    • ניתן לגוון את תוספת הירקות למסה
    • חשוב לשמור על יחס קבוע של כמות הירקות במסה 30-40% 
    • ניתן לאפות בתבניות מאפינס אישיות כמאפינס טבעוני מלוח עשיר בחלבון מהצומח
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט