תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנה:

  1. אופן הכנה:

    • יוצקים לתוך סיר 1 ליטר מים, מוכן אבקת מרק דגש, גזר וסלרי. מרתיחים את הנוזל, מורידים מהאש ומסננים
    • מוסיפים את כל המרכיבים לסיר למעט המיונז ומערבבים ללא הפסקה על אש בינונית עד לקבלת מסה מוכנה. חשוב! מסת הפולנטה אמורה להיות רכה אך לא רטובה מדי
    • מורידים מהאש ומוסיפים מיונז הלמנ'ס. מוסיפים מלח במקרה הצורך
    • מקררים את הפולנטה בתבנית במשך כמה שעות עד להתקשות, חותכים לקוביות בגודל 3 ס"מ או קורצים לעיגולים בעזרת רינג, מצפים בביצה ובפרורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק
    • מגישים על מצע רוטב נפוליטנה קר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט