תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת השקשוקה:

  • טחינה גולמית 10.0 כפית
  • חציל שרוף 800.0 גרם
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 2.0 ק"ג
  • ביצים 20.0 יחידות

הכנת טחינה:

  • טחינה גולמית 500.0 גרם
  • מים קרים 500.0 מ"ל
  • מיץ לימון 75.0 מ"ל
  • מלח 10.0 גרם

הכנת סלט טאבולה:

  1. הכנת השקשוקה:

    • מחממים מעט שמן במחבת
    • מביאים לרתיחה את הרוטב הפיקנטי, הפולפה, ליבת החציל והנענע
    • שוברים מעל את שתי הביצים ומבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה
    • מקשטים בעזרת הטחינה
  2. הכנת טחינה:

    • מערבבים את כל המרכיבים למרקם חלק. טועמים ומתקני את התיבול בהתאם לטעם
  3. הכנת סלט טאבולה:

    • קוצצים את המלפפון, השמיר, הפפטרוזיליה, הנענע והבצל הירוק
    • מכינים קוסקוס "קנור" לפי ההוראות על האריזה
    • מערבבים הכל בקערה ומוסיפים רוטב לימון שמן זית של הלמנ'ס
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט