תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת השקשוקה:

  • שעועית שחורה מבושלת 500.0 גרם
  • ביצים 20.0 יחידות
  • כוסברה קצוצה 1.0 חופן
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.5 ק"ג

הכנת גוואקומולה מקסיקני:

  • אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/1 ס"מ 3.0 יחידות
  • פלפל צהוב קצוץ 0.5 יחידות
  • פלפל צ'ילי טרי פרוס לטבעות 0.5 יחידות
  • בצל סגול קצוץ 0.5 יחידות
  • שיני שום קצוצות 1.0 יחידות
  • רוטב צ'ילי חריף קנור 3.5 ק"ג 1.0 כפות
  • בצל ירוק קצוץ 1.0 יחידות

הכנת מטבל השמנת החמוצה:

  1. הכנת השקשוקה:

    • מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את רוטב הפולפה, הפיקנטי, הרוטב המקסיקני והשעועית ומרתיחים
    • מוסיפים את הביצים ומבשלים לדרגת העשייה הרצויה
    • מקשטים בעזרת הצ'ילי והכוסברה
  2. הכנת גוואקומולה מקסיקני:

    • מערבבים בקערה את כל הרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול
  3. הכנת מטבל השמנת החמוצה:

    • מערבבים בקערה את השמנת, העירית והכמון ומתבלים ברוטב לימון ושמן זית
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט