תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • קציצת המבורגר 10.0 יחידה
  • לחמניית המבורגר 10.0 יחידות
  • פרוסות עגבנייה 20.0 יחידות
  • טבעות בצל סגול 20.0 יחידות
  • חסת אייסברג קצוצה 200.0 גרם
  • איולי תאילנדי - על פי מתכון 450.0 גרם
  • אננס טרי 20.0 פרוסות
  • בצל סגול כבוש - על פי המתכון 300.0 גרם
  • בזיליקום טרי 20.0 עלים

הכנת בצל כבוש:

  • בצל סגול פרוס דק ככל הניתן 1.0 ק"ג
  • מלח 20.0 גרם
  • סוכר 20.0 גרם

הכנת איולי תאילנדי:

  • אננס טרי 150.0 גרם
  • שמן שומשום 1.0 כפית
  • כוסברה טרייה קצוצה 1.0 חופן
  • בצל ירוק 1.0 יחידות
  • ג'ינג'ר טרי קצוץ 1.0 כפית
  • שן שום טרייה 1.0 יחידה
  1. הכנת המנה:

    • צולים את ההמבורגר למידה הרצויה. במקביל צורבים את פרוסות האננס על הפלנצ'ה, מוסיפים עליהן את הצ'ילי המתוק והחריף ומקרמלים מעט
    • מחממים את הלחמניה על הפלנצ'ה או במסוע
    • מסדרים את החסה, פרוסות העגבנייה וטבעות הבצל על תחתית הלחמנייה
    • מניחים את ההמבורגר על הירקות
    • מזלפים איולי תאילנדי מעל הקציצה
    • מניחים את פרוסות האננס צ'ילי על ההמבורגר, מעטרים בבצל כבוש, עלי כוסברה ובזיליקום ומגישים
  2. הכנת בצל כבוש:

    • מערבבים את פרוסות הבצל עם המלח והסוכר
    • משרים במשך 20 דקות
    • מסננים מהנוזלים ומגישים
  3. הכנת איולי תאילנדי:

    • טוחנים במעבד מזון למרקם חלק את האננס, הג'ינג'ר, השום, הצ'ילי המתוק והצ'ילי החריף
    • מערבבים עם עשבי התיבול ושמן השומשום
    • מערבבים עם המיונז בתנועת קיפול עד לקבלת מרקם אחיד
    • מוסיפים מלח להשלמת הטעם
    • מצננים במקרר במשך 30 דקות ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט