תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה

  • קציצת המבורגר 1.0 יחידה
  • טבעות בצל סגול 2.0 יחידות
  • קורנביף 2.0 פרוסות
  • פרוסות עגבנייה 2.0 יחידות
  • לחמניית המבורגר 1.0 יחידות
  • חסת אייסברג קצוצה 20.0 גרם
  • כרוב כבוש מתובל - לפי מתכון 50.0 גרם

הכנת כרוב כבוש מתובל - מתכון ל-7 מנות

  • קימל טחון 5.0 גרם
  • מרגרינה בטעם חמאה שלושת רבעי שומן מזולה גביע 250 גרם 50.0 גרם
  • כרוב כבוש מתובל - לפי מתכון
  1. הכנת המנה

    • צולים את ההמבורגר למידה הרצויה. במקביל צורבים את פרוסות הקורנביף ובנפרד את הכרוב המתובל על פלנצ'ה
    • מחממים את הלחמנייה על פלנצ'ה או במסוע
    • מורחים את תחתית הלחמנייה בחרדל הלמנ'ס
    • מסדרים את החסה, פרוסות העגבנייה וטבעות הבצל הסגול על תחתית הלחמנייה. מניחים את ההמבורגר על הירקות
    • מזלפים איולי שום על ההמבורגר ומסדרים מעל את פרוסות הקורנביף והכרוב כבוש
  2. הכנת כרוב כבוש מתובל - מתכון ל-7 מנות

    • מסננים את הכרוב מנוזלי הכבישה
    • מקפיצים את הכרוב במזולה בטעם חמאה
    • מתבלים בקימל טחון ומצננים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט