תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הגנאש:

  • מים 1.0 ליטר
  • סוכר 1.0 ק"ג
  • גלוקוזה 1.0 ק"ג
  • מלח
  • מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג
  1. הכנת הגנאש:

    • שמים בסיר מים, סוכר, גלוקוזה וקורט מלח, מערבבים ומביאים להרתחה
    • בקערה נפרדת שמים שוקולד מריר, ומעל שופכים את התערובת המורתחת
    • מוסיפים שמנת פלייבורייט ומחמאה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
  2. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בגנאש ומורחים מעליה את הגנאש
    • מפזרים מעל סוכריות צבעוניות
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט