תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הגנאש:

  • קצפת צמחית 500.0 גרם
  • חלב 130.0 מ"ל
  • שוקולד לבן 1.5 ק"ג
  • קפה שחור 2.0 כפית

הכנת הספוג:

  • סוכר 200.0 גרם
  • ביצים 400.0 גרם
  • מלח 15.0 גרם
  • קמח 50.0 גרם

הכנת שוקולד חלב:

הרכבת הסופגניה:

  • קוקומן כדורים בטעם שוקולד תלמה 375 גרם 5.0 קורט
  1. הכנת הגנאש:

    • שמים בסיר שמנת וחלב עד שמגיע לחום של 70 מעלות
    • ממיסים בסיר שוקולד חלב ושופכים מעל את התערובת המורתחת
    • מערבבים בבלנדר ידני את התערובת ומוסיפים קפה שחור עד לקבלת אמולסיה
  2. הכנת הספוג:

    • מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
    • מקפלים פנימה קמח ומוסיפים קפה שחור
    • מעבירים את התערובת לכוסות ומכניסים למיקרוגל למשך 2 דקות
  3. הכנת שוקולד חלב:

    • ממיסים בסיר שוקולד חלב
    • מעבירים את התערובת הרותחת למשטח סיליקון
    • משאירים את המשטח במקום קריר ויבש להתייצבות
  4. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה ומורחים מעליה את הגנאש
    • מניחים מעל את הספוג, כדורי "קוקומן" ומלבניות שוקולד חלב
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט